"Derby en Pelikaan organiseerden leukste evenement van het jaar"

24 juni 2013 door Hennie van der Zouw
"Derby en Pelikaan organiseerden leukste evenement van het jaar"

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 22 juni jongstleden stond het leukste evenement van het jaar weer gepland. En waarom…? Omdat het een supergezellige dag was voor jong en oud. Wat deze dag helemaal speciaal maakte, was dat de voetballers van Pelikaan en de hockeyers van Derby samen met hun supporters van deze dag hebben genoten.

Hockeyclub Derby en voetbalclub Pelikaan organiseerden gezamenlijk een activiteitendag voor jong en oud met een spelprogramma en een wedstrijd. De dag werd ’s avonds afgesloten met een feest. Het doel van de dag was om met de eerste elftallen van zowel Derby als Pelikaan iets terug te doen voor de leden en supporters van de beide clubs en bovendien het contact te vergroten tussen de jeugd en de eerste elftallen.

Burgemeester Dominic Schrijer was voor aanvang van de wedstrijd aanwezig en hij heeft het woord gericht tot de deelnemers en heeft ook met een aantal aanwezigen individueel een praatje gemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.