Honkballers pakken draad weer op

24 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Honkballers pakken draad weer op

ZWIJNDRECHT - Na een slechte serie wedstrijden met nederlagen hebben de Zwijndrechtse honkballers zondag op eigen veld de draad weer opgepakt via een ruime 12-2 overwinning op Double Stars. Zaterdag werd de wedstrijd in Heiloo afgelast.

Op Bakestein nam Zwijndrecht snel een 3-0 voorsprong, maar kon daarna niet echt doordrukken. Verdedigend bleef Zwijndrecht onder leiding van werper Evan Simmons ook goed overeind. In de zesde slagbeurt sloeg Zwijndrecht definitief toe. Eindelijk liet de slagploeg zien waar het toe in staat is. Maar liefst zeven runs werden gescoord, wardoor de stand op 10-2 gebracht werd. Twee verdere punten in de achtste inning maakte een voortijdig einde aan de wedstrijd door een tien punten voorsprong (12-2).

Het komend weekend wacht voor Zwijndrecht een dubbele wedstrijd tegen Tex Town Tigers. Zaterdag wordt in Enschede gespeeld en zondag in Zwijndrecht. Op Bakestein wordt om 14.30 uur begonnen.

De softbalsters zagen hun thuiswedstrijd tegen Alcmaria Victrix verregenen. Zaterdag speelt Zwijndrecht in Bergschenhoek tegen Orioles.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.