Conventus handbaljeugd D2 wint toernooi in Gouda

24 juni 2013

ZWIJNDRECHT -  Het Conventus D2 handbaljeugdteam heeft het seizoen succesvol afgesloten met een overwinning tijdens een handbaltoernooi bij Vires Et Celeritas in Gouda. Met versterking van Isa, Fabyan en Youri uit D1 en diehard Korfbalster Marlies, hebben Olav, Pim, Evy, Nadine en Nina drie geweldig leuke wedstrijden gespeeld.

 
Uiteraard ligt de nadruk bij deze jonge spelers op het feit dat met plezier spelen belangrijker is dan winnen, maar toch moet vermeld worden dat het D2-team alle wedstrijden heeft gewonnen en zo als winnaars uit de "strijd" is gekomen.
 
Het toernooi werd door het team afgesloten met een bokaal, een vaantje voor elke speler en patat met worst voor alle spelers en hun coach!
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.