PC’s van ABN AMRO voor basisschool De Kim

24 juni 2013 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Donderdag 20 juni werden er 10 pc’s bezorgd op basisschool De Kim. De pc’s zijn gesponsord door de ABN AMRO bank. Ze zijn op de bank afgeschreven maar voor de school nog prima bruikbaar. De schoolkinderen zijn de heer Klop, die dit mogelijk heeft gemaakt, dan ook heel erg dankbaar.

De Kim
De Kim is een veelzijdige en Christelijke school waar iedereen welkom is. Openheid, veiligheid, geborgenheid en respect zijn er heel belangrijk. De school heeft aandacht voor ieders niveau, tempo en leerstijl en stemt zo goed mogelijk af op wat de kinderen nodig hebben. De Kim is op zoek naar de talenten van ieder kind en helpt hen die te ontwikkelen.

Ouderbetrokkenheid op school is een belangrijk aspect van de opvoeding en daarom worden er voor ouders allerlei mogelijkheden gecreëerd om betrokken te zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.