Meer informatie Beeldenpark op Noordparkfestival

26 juni 2013
Meer informatie Beeldenpark op Noordparkfestival

ZWIJNDRECHT - Meer weten over het Beeldenpark Drechtoevers? Kom op zaterdag 29 juni naar de vijfde editie van het Noordparkfestival. Genieten van kunst, cultuur en muziek.

De Stichting Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers heeft ook nu weer een interessant programma voor u in petto. Om 13.00, 14.30 en om 16.00 uur kunt u deelnemen aan een van de rondleidingen langs de beeldhouwwerken; u hoort dan alles over de achtergrond van de beelden en over de kunstenaars.

Bent u daarna geïnspireerd geraakt, dan kunt u ook nog meedoen aan een workshop beeldhouwen, onder begeleiding van een (amateur)kunstenaar. En natuurlijk kunt u alle informatie over het beeldenpark en het werk van de Stichting Vrienden ook vinden in de speciale stand.

Meer informatie
www.zwijndrecht.net/agenda/2013-06-29-1386-noordparkfestival.html
www.beeldenparkdrechtoevers.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.