Man met vuurwapen aangehouden in Zwijndrecht

27 juni 2013 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - De politie heeft woensdagavond 26 juni jl. een 36-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden nadat hij gedreigd had met een vuurwapen op de Celebeslaan.

Getuigen alarmeerden rond 20.15 uur de politie nadat een man op straat na een ruzie een andere man had bedreigd met een vuurwapen. Agenten zijn er direct naar toegegaan en zagen dat de man inderdaad een vuurwapen in zijn hand had.

Hij is dankzij een speciale techniek, de zogeheten ‘benaderingstechniek voor vuurwapen gevaarlijke verdachte’, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Het gas/alarm pistool is in beslag genomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.