Stichting Vier het Leven start in Zwijndrecht

11 augustus 2012

ZWIJNDRECHT -Stichting Vier het Leven start met ingang van september 2012 met een gevarieerd theaterprogramma voor oudere inwoners van Zwijndrecht. Onder het motto 'samen uit, samen genieten' is er in samenwerking met verschillende zalen in Rotterdam een afwisselend programma-aanbod van toneel-, muziek- en dansvoorstellingen samengesteld. Zo kunnen de gasten dit najaar onder andere genieten van het muziektheater Das Lied von der Erde in de Doelen, het toneelstuk De Kleine Zielen in de Rotterdamse Schouwburg en de opera Il Trovatore in het Nieuwe Luxor. Ouderen maken hun keuze uit het programma en melden zich aan. Ook ouderen met een rollator of rolstoel zijn welkom. De kracht van Vier het Leven zit in het maatwerk en de persoonlijke aandacht. Gasten worden persoonlijk opgehaald en weer thuisgebracht. Begeleiding, vervoer, entree en consumpties zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.

Mensen die het programma willen aanvragen of kaarten willen reserveren, kunnen op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur bellen met telefoonnummer 035-5245156. Het programma wordt dan per post toegestuurd. Op woensdag 29 augustus 2012 tussen 14.30 en 15.30 uur is er ook een informatiebijeenkomst voor ouderen in de Lindedonk.

Inmiddels heeft Vier het Leven een leuk team paraat staan voor het begeleiden van de gasten, maar wil haar team graag uitbreiden met representatieve vrijwilligers, die zich willen inzetten om ouderen een heerlijke middag/ avond uit te bezorgen. Herkent u zichzelf hierin en heeft u een flexibele instelling, een zelfstandige werkhouding en de beschikking over een 5-deurs auto meld u dan aan als Vier het Leven vrijwilliger via het centrale telefoonnummer 035-524 51 56 of mail info@4hetleven.nl

Stichting Vier het Leven organiseert door heel Nederland compleet verzorgde sociaal culturele activiteiten voor ouderen, en pakt zo op een positieve manier eenzaamheid aan. Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ zetten meer dan zevenhonderd vrijwilligers zich tijdens theater- en concertbezoeken in voor een professionele begeleiding, waarbij aandacht voor het individu centraal staat. Einddoel is het verwezenlijken van een sprankelende ervaring waar de gasten nog lang van nagenieten.

Stichting Vier het Leven werd in 2005 opgericht door Helma van Heerikhuize en Annerieke Vonk. Sindsdien heeft de stichting zich ontwikkeld tot een landelijke organisatie van formaat. Op 8 december 2008 werd Stichting Vier het Leven beloond met de prijs voor ‘meest innovatief en communicatief krachtige plan’. Meer informatie over Stichting Vier het Leven: www.4hetleven.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.