Ouderen en vrijwilligers genieten met Stichting 'Vier het Leven'

28 juni 2013 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Onder het motto “Samen uit, samen genieten” biedt stichting 'Vier het Leven' kwetsbare ouderen uit Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht de gelegenheid om te blijven participeren aan het cultureel maatschappelijke leven.

'Vier het Leven' zet een netwerk van vrijwilligers op, die mensen thuis ophalen en ze een passende persoonlijke begeleiding geven naar een mooie voorstelling of een concert.

Door een op maat werksysteem ontstaat een matching van ouderen met vrijwilligers uit de nabije omgeving. Samen genieten zij van de sociale culturele activiteit. Zo ontstaat enorme betrokkenheid / sociale cohesie tussen ouderen onderling en vrijwilligers.

Ouderen die graag mee willen genieten kunnen zich op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur aanmelden op het landelijke reserveringsnummer 035-5245156 of mailen naar reserveringen@4hetleven.nl.

Vanaf de zomer kunt u voor meer informatie over het gevarieerde programma aanbod ook weer kijken op www.4hetleven.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.