Wijkplatform Walburg inmiddels 15 jaar actief in de wijk

28 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Wijkplatform Walburg inmiddels 15 jaar actief in de wijk

ZWIJNDRECHT - Wijkplatform Walburg probeert een balans  te vinden in het ondersteunen en het organiseren van activiteiten voor zowel jongeren als ouderen. Het Wijkplatform heeft een eigen budget, waarvan activiteiten worden georganiseerd.

Recentelijk is er een middag voor senioren georganiseerd, met als thema ‘budgetbeheer’; hoe kunnen ouderen met de beperkte financiële middelen, die sommigen hebben, toch rondkomen en genoeg geld overhouden om ‘leuke dingen’ te doen. Het Wijkplatform Walburg heeft aan het Blije Honk een bolderkar geschonken, zodat de leiding gemakkelijker met de kinderen een wandeling kan maken.

Binnenkort vindt er in de Welhorst een sportmiddag plaats, waaraan het Wijkplatform haar financiële medewerking verleent.

Wat begonnen is als een kleinschalig evenement, is het Noordparkfestival. Inmiddels is dit een begrip in Zwijndrecht en dit wordt op 29 juni opnieuw mede georganiseerd door leden van het Wijkplatform.

Naast bovengenoemde activiteiten en bijdragen kan ook genoemd worden:

• Het Multicultifeest in het Baken dat 15 juni is gehouden.
• Digitale schoolborden voor de Steenen Kamer.
• Bouwstad.

Ook in het najaar zijn er weer plannen voor zowel jongeren als ouderen, waarover u later dit jaar geïnformeerd zult worden.

Aldus het Wijkplatform Walburg.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.