15 gediplomeerde schoolgidsen rijker

18 juli 2008

ZWIJNDRECHT – De Zwijndrechtse Waard is 15 gediplomeerde schoolgidsen rijker geworden, een unieke gebeurtenis voor de Zwijndrechtse Waard.

Na een jaar lang lessen volgen, stagelopen en examenopdrachten maken, kregen al deze cursisten op 17 juli tijdens een feestelijke avond uit handen van de Voorzitter van het IVN hun schoolgidsendiploma.

In het nieuwe schooljaar bieden deze schoolgidsen de scholen in de Zwijndrechtse Waard een natuurprogramma aan. Alle scholen kunnen hier op intekenen, zodat de slogan van de opleiding waargemaakt kan worden: “De jeugd moet veel meer buiten genieten van de natuur”.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.