Man bedreigt aantal mensen met mes

28 juni 2013

ZWIJNDRECHT - Een 20-jarige man uit Zwijndrecht bedreigde in de nacht van woensdag op donderdag diverse mensen met een mes. De man is aangehouden. De politie zoekt nog naar het mes.

Even na middernacht ontvangt de politie een melding dat een man op de Ringdijk en het Veerplein in Zwijndrecht met een mes achter mensen aan rent. Na een korte achtervolging houden agenten de 20-jarige man aan. Zonder mes. Vermoedelijk heeft de man deze tijdens zijn vlucht weggegooid.

Dit zou op de Rotterdamseweg, Ringdijk, Prins Mauritsweg en Kerkstraat/ Kerklaantje gebeurd kunnen zijn. Het mes is tussen de 15 en 35 cm lang. Mocht u het mes aantreffen, vragen wij u deze naar een politiebureau te brengen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.