Overeenkomst maakt reclameborden op rotondes mogelijk

28 juni 2013
Overeenkomst maakt reclameborden op rotondes mogelijk

ZWIJNDRECHT - Wethouder Henk Mirck en de heer C.A. Lagendijk van de C&W Groep hebben onlangs een overeenkomst getekend voor het plaatsen van reclameborden op de gemeentelijke rotondes.

In totaal gaat het om dertien rotondes die in beheer en onderhoud zijn bij de gemeente. De gemeente Zwijndrecht en de C&W Groep hadden al een overeenkomst voor exploitatie lichtmastreclame.

Vanaf 1 juli 2013 kan het bedrijfsleven ook voor de inhuur van advertentieruimte op de rotondes bij dit bedrijf terecht. Ondernemers kunnen maximaal vier reclameborden op een rotonde laten plaatsen. Kijk voor meer informatie op de website van de C&W groep: www.cw.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.