Heerjansdamse kinderen ondekken natuur dicht bij huis

12 april 2012

ZWIJNDRECHT - Heerjansdamse kinderen groep 3 van de school de Rank hebben vandaag de natuur ontdekt dicht bij huis. De kinderen gingen aan de slag met een loeppotje ,om insecten beter te kunnen bekijken. Slakken mochten over een zwart papier lopen dan kan men het slijmspoor zien. Bomen voelen met een blinddoek om.
Het was allemaal zeer spannend en ze genoten in de natuur zo dicht bij school en huis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.