Eerste lustrum schoolgidsen in de natuur gevierd

03 juli 2013 door Hennie van der Zouw
Eerste lustrum schoolgidsen in de natuur gevierd

ZWIJNDRECHT - Vijf jaar geleden alweer zijn ze gestart met het schoolgidsen werk. De Jeugd ontvangen onder schooltijd in de natuur dicht bij huis. Alle basisscholen uit de Zwijndrechtse Waard doen hier inmiddels aan mee.

Dus: heel wat jeugd (15000 leerlingen)  heeft kunnen genieten in de natuur van Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik –Ido-Ambacht, dank zij de inzet van al deze IVN schoolgidsen. En dat moest natuurlijk gevierd worden!

Als bekroning op alle inzet van deze vrijwilligers zijn ze een hele zaterdag zelf de natuur in gegaan. Naar “Het Bewaardeland” in de duinen van Mijendel. Daar konden de schoolgidsen zelf de natuur beleven. En net zoals alle schooljeugd kwamen zij ook allemaal moe en voldaan thuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.