Dubbele honkbalwinst

08 juli 2013 door Hennie van der Zouw
Dubbele honkbalwinst

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse honkballers hebben hun koppositie in de play down afdeling van de Overgangsklasse verstevigd via een dubbele winst op Euro Stars. Zaterdag was het op Bakestein een spannend duel, dat in de laatste inning een 2-2 stand kende. Toen was het Kevin van Nederpelt die met een fraaie tweehonkslag het winnende punt over de thuisplaats sloeg.

Zondag in Capelle aan den IJssel waren de punten ook duur. Ook nu een gelijkopgaande wedstrijd, waarin een homerun van Brian Raap voor Zwijndrecht de doorslag gaf in positieve zin. Met een sterke Derrick Isenia op de werpheuvel nam Zwijndrecht met 2-5 overwinning de punten mee naar Zwijndrecht.

Doordeweeks speelde Zwijndrecht een oefenduel tegen Jong Oranje, dat binnenkort naar het Europees Kampioenschap in Praag vertrekt. Net als een week daarvoor tegen de nationale selectie van Curacao boekte Zwijndrecht een verdienstelijk resultaat door met 2-2 gelijk te spelen.

Komende weekend speelt Zwijndrecht twee keer tegen Robur ’58, Zaterdag in Apeldoorn en zondag op Bakestein om 14.30 uur.

Foto: Anneke Thuss-Moes.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.