Bolderkar voor kinderdagcentrum

09 juli 2013 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 10 juli om 12.00 uur overhandigt het wijkplatform Walburg in Zwijndrecht een bolderkar aan kinderdagcentrum Ons Blije Honck van de Gemiva-SVG Groep. Het wijkplatform zet zich in om de leefbaarheid in de wijk te verbeteren.

Uit de middelen die hiervoor beschikbaar zijn ontvangt dit keer het kinderdagcentrum voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke handicap een bolderkar. Voor Ons Blije Honck is de bolderkar een welkome verrassing.
 
"Met de kar kunnen we met de allerkleinste kinderen op stap in de wijk", vertelt Joke Bakker, locatiehoofd van Ons Blije Honck. "Er kunnen zes kinderen tegelijk in, ideaal.

Wij hebben er al mee mogen oefenen. Iedereen is enthousiast, zowel de kinderen als de begeleidsters. Vanaf 10 juli is de kar echt van ons en gaan we hem volop gebruiken. Leuk initiatief van het wijkplatform!"

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.