DevelsteinCollege zet zich in voor Make-A-Wish Nederland

23 november 2012
DevelsteinCollege zet zich in voor Make-A-Wish Nederland

ZWIJNDRECHT - Uit maar liefst 18 bijzonder mooie doelen (aangedragen door het personeel) is de stichting Make-A-Wish Nederland door de Commissie goed doel van het DevelsteinCollege ‘geadopteerd’ voor het huidige schooljaar. De keuze voor dit goede doel is gemaakt op basis van een aantal criteria: de Stichting Make-A-Wish spreekt leerlingen aan, is betrouwbaar, niet te commercieel en de opbrengst is tastbaar.

Het DevelsteinCollege zet zich elk schooljaar in voor een goed doel. Twee jaar geleden was dat Dance4Life, waarmee de school met diverse inzamelingsacties van leerlingen op de tweede plek van Nederland eindigde. Vorig jaar won het DevelsteinCollege met de landelijke milieuactie RemixIT als hoofdprijs een schoolfeest met diverse artiesten, waaronder Gers Pardoel, Winne, Jiggy Dj’e en vlogger Gerrit.

Tijdens diverse lessen wordt aandacht besteed aan Make-A-Wish Nederland, waar leerlingen gedurende het hele schooljaar acties voor organiseren.

Make-A-Wish Nederland
Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Kijk voor meer informatie op: http://makeawishnederland.org/.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.