Honkballers starten laatste competitiedeel als koploper

05 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Honkballers starten laatste competitiedeel als koploper

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse honkballers hervatten het komende weekend de competitie in de Play Down afdeling van de Overgangsklasse met een dubbel wedstrijd tegen Sparks uit Haarlem. Zwijndrecht staat in deze afdeling fier aan kop gevolgd op 5 punten door Sparks. Zaterdag wordt in Haarlem gespeeld en zondag is de return om 14.30 uur op sportcomplex Bakestein. Gezien de stand in de afdeling is de ontmoeting tussen Sparks en Zwijndrecht de directe confrontatie tussen de beide koplopers.

De softbaldames van Zwijndrecht staan in de Promotiepoule van de Landelijke 1ste klasse momenteel op een keurige derde plaats. Deze poule wordt aangevoerd door het ongenaakbare HCAW uit Bussum, dat nog geheel ongeslagen is. Komende zaterdag gaat Zwijndrecht in Bussum op bezoek. In een achter elkaar te spelen dubbele wedstrijd mogen de Zwijndrechtse dames een poging doen ok de trotse koploper voor het eerst op een nederlaag te trakteren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.