Dubbele winst honkballers

12 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Dubbele winst honkballers

ZWIJNDRECHT - Zwijndrecht blijft in de Overgangsklasse in het goede spoor. Het afgelopen weekeinde werd tegen concurrent Sparks een dubbele winst geboekt. Beide wedstrijden werden door Zwijndrecht met 7-4 gewonnen.

Zaterdag leidde Zwijndrecht tot diep in de wedstrijd met 0-6 souverein. Daarna werd pitcher Evan Simmmons van de heuvel gehaald. Sparks kon nog iets terug doen, maar uiteindelijk kwam de Zwijndrechtse zege niet meer echt in gevaar. Quilon de Windt en Jurrich Cecilia maakten als werper de wedstrijd keurig af.

Zondag was het op Bakestein in feite het zelfde beeld. Zwijndrecht nam een ruime voorsprong (7-2) en verdedigend had werper Jurandy Girigori er goed het oog in. In de slotfase krabbelde Sparks nog iets terug, maar Derrick Isenia hield de Zwijndrechtse verdediging voldoende gesloten om de zege veilig te stellen.

Het komende weekeinde wacht een dubbele wedstrijd tegen Double stars uit Heiloo, dat de laatste weken aan een opmars bezig is. Zaterdag word in Heiloo gespeeld en zondagmiddag wordt om 14.30 uur op Bakestein gespeeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.