Gymnastiekvereniging O & O heeft heel de maand september 'Open Huis'

30 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Gymnastiekvereniging O & O heeft heel de maand september 'Open Huis'

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O gaat het nieuwe seizoen van start met een open huis gedurende de gehele maand september. Met uitzondering van de selectie-uren zijn alle overige lessen vrij toegankelijk en kan er gratis en zonder verdere verplichtingen aan deze lessen worden deelgenomen.

Het is het O & O-bestuur wederom gelukt voor haar duizend leden een interessant lesrooster samen te stellen. "Voor ieder wat wils" was hierbij het uitgangspunt.

Voor de jeugd zijn in het rooster zelfs nieuwe activiteiten opgenomen. Voor meisjes en jongens vanaf 11 jaar is het populaire freerunning opgenomen, voor meisjes en jongens  van 6 t/m 11 jaar kinderdans  en met ingang van 9 oktober voor meisjes en jongens van 6 t/m 11 jaar met een beperkte motoriek “Gym Extra”. Verder is ouder en kindgym met een lesuur uitgebreid en is er op zaterdag een kleuteruur gecreëerd.

Veel aandacht is ook dit jaar weer geschonken aan het bewegen voor volwassenen.

Het motto “voor elk wat wils” is dan ook zeker van toepassing op het aanbod voor de dames

Naast de populaire bewegingsvorm Zumba heeft O & O nog tien verschillende (merendeel dansante) bewegingsvormen in haar rooster opgenomen. Onder deskundige leiding  met jarenlange ervaring kunnen de dames tot actie komen met bodygym, powersteps, jazzdance, recreatiegym,  aerobics, steps combi, conditietraining, 55+ aerobics, bodyfit, BBBB en recreatief toestel turnen.

De dames die meerdere keren in de week willen sporten kunnen ook dit seizoen weer gebruik maken van de zogenaamde “flexcard”. Met deze card kunnen zij tegen een gering bedrag gebruik maken van ieder ander willekeurig lesuur

Ook het “Samen actief sporten” voor de 55+ dames/heren blijkt steeds meer aan de behoefte te voldoen en is derhalve weer opgenomen in het program .

Ook de jeugd komt weer voldoende aan zijn trekken  Naast het traditionele gymnastiek/turnen  voor jongens en meisjes is er ruimte gemaaakt voor “Gym Extra”, freerunning, springen, ouder/kindgym, kleutergym, kinderdans, streetjazz, streetdance en ritmische gym

Nadere informatie ten aanzien van het lesrooster en contributie kan verkregen worden bij Nel Kortman, tel.

078-6194230 of op de website www.o-en-o-zwijndrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.