Wethouder ondertekent nieuw contract met Drechthopper

03 september 2013 door Hennie van der Zouw
Wethouder ondertekent nieuw contract met Drechthopper

DRECHTSTEDEN - Dinsdagmiddag 3 september werd op het gemeentehuis in Zwijndrecht een nieuw contract tussen onder andere Wethouder Herman Nieuwstraten van Papendrecht en de H.T.M getekend, voor het in gebruik nemen van een aantal nieuwe rolstoel-bussen voor de Drecht-Hopper.

Voordeel bij deze bussen is dat de haken waar de rolstoelen aan bevestigd worden nu verzonken in de vloer zijn aangebracht, zodat wanneer de bussen voor ander vervoer dan rolstoelen worden gebruikt, de passagiers tijdens het lopen door de bus niet over de rolstoelhaken struikelen.

Als stuntje werden nu geen rolstoelen uitgeladen uit de bussen van de Drecht-Hopper, maar een heleboel ballonnen. Deze werden tijdens deze feestelijke opening allemaal opgelaten.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.