Dames van Derby behalen verdiende overwinning

09 september 2013 door Hennie van der Zouw
Dames van Derby behalen verdiende overwinning

ZWIJNDRECHT - De Dames van de Zwijndrechtste hockey vereniging Derby kwamen goed uit de startblokken in hun wedstrijd tegen Barendrecht. In de rust leidden de dames met 3 - 0 door twee doelpunten van Daphne Reijmers en een van Mariska van der Matten.

Na de rust kwam Barendrecht een beetje terug in de wedstrijd, maar Daphne Reijmers zorgde met haar derde doelpunt van de wedstrijd voor 4 - 1.

Hierna maakte Barendrecht nog een doelpunt, en kwam de eindstand daarom op 4 - 2.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.