Feestelijke opening jubileumseizoen CKV Albatros

09 september 2013 door Hennie van der Zouw
Feestelijke opening jubileumseizoen CKV Albatros

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag opende CKV Albatros haar jubileumseizoen. Komend seizoen bestaat de vereniging alweer 60 jaar. De eerste competitiedag werd daarom gevierd met 21 thuiswedstrijden, leuke activiteiten voor de jeugd en een modeshow van de jubileumkledinglijn. 
 
De feestelijke stemming werd benadrukt met winst voor Albatros 3 en 4. In de wedstrijd tegen Vitesse 3 wist het derde van Albatros haar tegenstander de gehele wedstrijd voor te blijven. Met de kersverse senioren Anniek Voskuil, Janneke Pijl, Jasper den Toom en Laura Baidenmann vocht het team onderleiding van Ronald den Ottelander zich naar een overwinning van 11-8. Ook Albatros 4 pakte met een mager doelsaldo de pot tegen IJsselvogels 3. Het duurde een tijdje voordat de bal de korf wist te vinden, maar met 8-7 zijn toch ook voor het vierde team de eerste punten van het seizoen binnen.
 
Albatros 1 speelde een goede wedstrijd tegen Tjoba, maar liepen de punten mis in Zeeland. In de eerste helft liepen de teams gelijk op, maar de Zeeuwen wisten het vlaggenschip altijd net een puntje voor te blijven. Uiteindelijk was het dan ook het eerste team van Tjoba dat een gat sloeg met twee doelpunten voorsprong. Albatros verloor de strijd daardoor met 14-12. Vanuit Zoetermeer werd het feestje wel verder doorgezet door Albatros 2. Het regende doelpunten in de wedstrijd tegen De Meervogels 3. Jurriën Kwaak mag zich met 7 doelpunten man of the match noemen. Een goede start van het tweede team van Albatros. Als cadeau brachten zij een eindstand van 6-21 mee naar huis.
 
De dag werd afgesloten met een avond in geheel Spaanse sferen. Op het menu stond heerlijke tapas, die werd genuttigd onder een lekker muziekje met sfeervolle fakkels om de toon te zetten. Jong en oud heeft genoten van deze knallende opening van het seizoen. Daarmee belooft het dan ook een topjaar te worden voor Albatros.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.