Conventus Korfbal kent goede start van het seizoen

10 september 2013 door Hennie van der Zouw
Conventus Korfbal kent goede start van het seizoen

ZWIJNDRECHT - Zwijndrecht (9 september 2013) - Het eerste korfbalteam van sv Conventus is het nieuwe seizoen goed begonnen. Het in geel/zwart spelende team speelde zondag in Gouda de eerste wedstrijd, waarin het in de slotminuten een achterstand goedmaakte om met 13-13 tegen Gemini gelijk te spelen.

De wedstrijd van zondag was voor Conventus de eerste van drie achtereenvolgende uitwedstrijden en de eerste onder de nieuwe coach Paul Meijer. Het team werd tijdens de wedstrijd gehinderd door een blessure van Niels de Kok, normaal gesproken goed voor een aantal doelpunten, maar nu voor meerdere weken uit de roulatie. De Kok werd goed vervangen door Danny van Antwerpen, terwijl ook Denise Coenraads tijdens de wedstrijd met een blessure uitviel en vervangen werd door Ilona Schreuders.

Lange tijd zag het er naar uit dat Conventus het seizoen puntloos zou starten. Ondanks dat het onderlinge verschil nooit groter zou worden dan twee punten, stond de Zwijndrechtse club vrijwel de hele wedstrijd op achterstand. Op inzet slaagde Conventus er in om nog enkele malen te scoren, zodat uiteindelijk een 13-13 gelijkspel door scheidsrechter Lennart Laban op het wedstrijdformulier kon worden genoteerd. Trainer/coach Paul Meijer was na afloop van de wedstrijd dan ook erg tevreden over het behaalde resultaat.

Scores Conventus:
Stefan Hoppel 5x, Danny van Antwerpen 2x, Kevin Bras 2x, Ellen Verschoor 2x, Michelle Stok 1x en Ilona Schreuders 1x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.