Celebration twirlt twee maal naar een eerste plaats

22 september 2013 door Hennie van der Zouw
Celebration twirlt twee maal naar een eerste plaats

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 21 september 2013 is de Christelijke muziekvereniging Celebration met alle pelotons naar de landelijke twirl wedstrijden geweest in Hardinxveld-Giessendam. Aan  deze wedstrijd namen drie teams van de vereniging deel. Namelijk het Junioren A peloton, het Junioren B peloton en het small team dancetwirl. Voor alle drie de groepen zijn er mooie punten en plaatsen behaald.

Voor sommige meiden uit het Junioren A peloton was dit de allereerste keer dat zij meededen aan een wedstrijd. Ondanks de spanning hebben zij toch een mooie eerste plaats binnen weten binnen te slepen. Het Junioren B peloton is ook op een eerste plaats geëindigd in de categorie Junior beginner. In de Senior Intermediate heeft het small team dancetwirl een tweede plaats weten te bemachtigen. Om alle mooie uitslagen te vieren hebben de dames deze succesvolle dag gezellig met zijn allen afgesloten bij de McDonald's!
 
Afgelopen zaterdag waren ook de slagwerkers van de drumfanfare actief. Zij hebben tijdens een open huis bij De Lunenhof een demonstratie percussie gegeven. Als er voldoende animo voor is zullen enkele slagwerkers van de vereniging de komende maanden een clinic voor de gehandicapten verzorgen.
 
Ter illustratie bijgaand een foto van de succesvolle dames van Celebration in Hard.-Giessendam.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.