Korfballers SV Conventus komen nipt tekort op Synergo

23 september 2013 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Tijdens de eerste thuiswedstrijd van het seizoen zijn de korfballers van sv Conventus er net niet in geslaagd om punten te pakken. Het team kwam meerdere malen terug, maar verloor de strijd uiteindelijk met twee punten verschil.

Na het seizoen te zijn begonnen met drie uitwedstrijden, begon Conventus de eerste thuiswedstrijd goed. Na tien minuten had het in geel/zwart spelende team tegenstander Synergo al op twee punten achterstand gespeeld.

Vervolgens was het Synergo die de stand weer gelijk trok, waarop Conventus op zijn beurt weer twee maal de korf doeltreffend wist te raken. Deze voorsprong zou echter niet lang stand weten te houden, na op 5 – 5 te hebben gestaan passeerde Synergo Conventus, waarna beide teams nooit meer op gelijke hoogte zouden komen.

Na een 6 – 8 stand in de rust zag Conventus de achterstand verder oplopen tot zelfs 6 – 10. Het Zwijndrechtse team gaf zich echter niet gewonnen en bleef met veel inzet strijden voor een beter resultaat, wat resulteerde in een 10 – 11 stand. Het antwoord van Synergo volgde echter snel: opnieuw werd Conventus op grote achterstand gespeeld met 11 – 16. Maar Conventus vocht terug, waardoor een gelijkspel tot de mogelijkheden begon te horen. Bij een 15 – 17 stand floot de goed fluitende scheidsrechter De Kuif uit Den Haag de sportieve wedstrijd af, waardoor Conventus puntloos bleef.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.