De reserves van Albatros blijven de ongeslagen koploper

23 september 2013 door Hennie van der Zouw
De reserves van Albatros blijven de ongeslagen koploper

ZWIJNDRECHT - Het vlaggenschip van de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros wist geen punten te pakken bij Die Haghe. De reserves blijven de ongeslagen koploper.

Het eerste team kende een beroerde start in Den Haag en kwam met 5-0 en zelfs 8-2 achter. Na twintig minuten kwam Albatros langzamerhand iets beter in het spel en de rust brak aan bij 9-4. Na rust stond er onder leiding van uitblinkster Inez van Herpen een harder werkend Albatros in het veld. Het zelfvertrouwen groeide na de inhaalrace die tot 10-8 leidde. Invaller Jurrien Kwaak zorgde voor de aansluitingstreffer en de wedstrijd leek te kantelen, maar een paar dubieuze strafworpen velden het vonnis over de ploeg van Karim Ratoube: 15-12. Albatros 2 blijft ongeslagen na de 10-15 winst op het zandrijke veld van Nieuwerkerk 4.

Albatros 3 verloor ruim van koploper KCR 2. Albatros 3 speelde twee goede kwartieren, maar kwam qua effectiviteit behoorlijk tekort tegen kampioenskandidaat RWA 2: 8-17.

A1 kon een helft lang bijblijven bij RWA (10-8), maar raakte in de tweede helft ver achterop en verloor met 22-12. A2 maakte een achterstand in de slotfase goed en sleepte een punt weg bij PKC A4. B1 wist helaas geen punten te pallen en verloor met 10-6 van Maassluis. C1 leidde bij rust tegen GKV C1 met 1-3 maar speelde een slordige tweede helft waardoor C1 maar 1 punt wist te pakken,3-3.

D1 had weer geen tegenstand en won zeer ruim van PKC met 12-0. Ook Albatros E1 en F1 wisten gemakkelijk te winnen, zij wonnen beiden met 7-1 van respectievelijk Merwede en PKC.

Daarnaast was er ruime winst voor Albatros B2 dat met 13-6 won en zo gemakkelijk de twee punten wist te pakken tegen IJsselvogels. Ook C2 wist ruim te winnen, zij wonnen met 3-12 van OZC.

Foto: Albatros A4 is onlangs in nieuwe sponsorshirts van P.M. Nelisse en Zn. BV gestoken. Het meidenteam poseerde vol trots met sponsor Jaap Nelisse. P.M. Nelisse en Zn b.v. leveren staalkabels, meertrossen, ankerkettingen, ankers en scheepscoatings aan binnen- en zeevaart, visserij en baggerindustrie. Ook kopen ze restantpartijen kettingen en staaldraden op voor Pakistan, Egypte en Ghana.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.