Incompleet Conventus Korfbal 1 loopt achterstand op in tweede helft

30 september 2013 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Zwijndrecht (29 september 2013) – Het eerste korfbalteam van sv Conventus is zondag puntloos gebleven in de wedstrijd tegen het Haagse Dubbel Zes. Het team miste opnieuw veel basisspelers, maar kon de tegenstander desondanks lange tijd goed volgen. In de tweede helft moest het team uiteindelijk toch lossen, waardoor de achterstand vlot opliep.

Als gevolg van onder andere een groot aantal blessures miste Conventus een groot aantal spelers, waardoor het team bij het beginsignaal voor de helft bestond uit basisspelers. Ondanks dat het Zwijndrechtse team normaal gesproken erg gewaagd is aan tegenstander Dubbel Zes, temperde dit de verwachtingen. Het team begon de wedstrijd echter sterk door een 0 – 2 voorsprong te nemen, maar zag de tegenstander net voor rust langszij komen met een 4 – 3 stand.

In de tweede helft kende Conventus grote problemen om de fysiek spelende tegenstander tegen te houden, waardoor de achterstand sterk toenam en het in geel/zwart spelende team met 12 – 6 verloor.

Scores Conventus: Ellen verschoor 2x, Kevin Bras 2x, Walter Slingerland 1x, Thomas Streefkerk 1x en Stefan Hoppel 1x.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.