Ondernemers en onderwijs werken samen met Gemeente aan nieuw economisch programma

01 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Ondernemers en onderwijs werken samen met Gemeente aan nieuw economisch programma

 

ZWIJNDRECHT - De gemeente ontwikkelt samen met ondernemers en vertegenwoordigers uit het onderwijs in Zwijndrecht een nieuw economisch programma.

Tijdens eerdere bijeenkomsten hebben ondernemers, onderwijs, politiek en ambtenaren samen besproken wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van de lokale economie en welke activiteiten daarbij horen.

Wethouder Elbert Vissers (Economie) presenteerde afgelopen maandag 30 september de resultaten van die gesprekken. Vervolgens gingen de aanwezigen gezamenlijk verder aan de slag met de uitwerking van thema’s en speerpunten.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.