Update: Stremming in verband spoedonderzoek gat in wegdek Koninginneweg nog niet opgelost

01 oktober 2013
Update: Stremming in verband spoedonderzoek gat in wegdek Koninginneweg nog niet opgelost

ZWIJNDRECHT - Deze ochtend, dinsdag 1 oktober 2013 gaat fa. Schepers een spoedonderzoek uitvoeren aan het asfaltwegdek aan de Koninginneweg. Vanuit de Laan van Walburg richting station ter plaatse van de Rotterdamseweg zit een gevaarlijk gat in het wegdek waar continu water uitstroomt. De werkzaamheden zijn tweeledig: Onderzoek naar de oorzaak van de lekkage en herstelling van het wegdek.
 
De werkzaamheden starten deze dinsdag om ca. 09.30 uur. verwachting is dat de werkzaamheden om 16.00 uur zijn afgerond en de weg weer open gaat..
 
Het verkeer wordt omgeleid via Rotterdamseweg, Laurensvliet en Burg Jansenlaan.

Ter informatie: 'Vandaag, dinsdag 1 oktober wordt de stremming waarschijnlijk niet beëindigd, de stremming blijft tot nader order van kracht.'

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.