1 Oktober een heel succesvolle editie van de Nationale ouderen dag in de Nederburgh

04 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
1 Oktober een  heel succesvolle editie van de Nationale ouderen dag in de Nederburgh

ZWIJNDRECHT - De aftrap werd gedaan door Kees Bos met zijn Muzikale Bingo en dat is altijd weer een feestje. Zingend en kletsend liep hij door de zaal heen, voor een ieder had hij wel een persoonlijke opmerking waar hartelijk om gelachen werd. De prijzen waren bijzaak, maar werden blij ontvangen door de vele bezoekers.

Later in de middag was het de beurt aan ‘ons eigen’ Young at Heart Drechtsteden Koor. Na dit optreden is het koor weer wat leden rijker, maar u kunt nog steeds aansluiten als u wilt. Zij zongen vooral Engelstalige popliedjes maar hebben ook Nederlands talige nummers n hun repertoire. De zaal genoot..en zong uiteraard mee.

Intussen waren alle instrumenten voor het bijzondere orkest Moeiska neergezet en na een korte pauze met loterij werd tijdens de zojuist opgediende maaltijd gestart met hun optreden. Dit orkest bestaat vooral uit werknemers van de sociale werkplaats en richt zich vooral op mensen met een verstandelijke en /of lichamelijke beperking. Het plezier spatte er vanaf en als men niet met volle mond zat werd er ook heerlijk meegezongen in de zaal.

Iedereen , de optredende artiesten, het publiek, de hard werkende groep vrijwilligers en het aanwezige personeel van Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht (SWOZ, heeft ontzettend genoten deze dag. De SWOZ wil dan ook iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt hartelijk danken.

Het is niet alleen vermaak wat SWOZ aanbied in de Nederburgh. Ook cursussen komen aan bod. Nieuw is de beginnergroep Engelse les. Deze start, op maandag van 11.00 tot 12.30 (of in een kleinere groep  tot 12.00) bij voldoende deelname. De kosten hangen af van de start datum , maar komen neer op € 4,30 per les.

Aanmelden kan via Henny van Nugteren h.vannugteren@swoz.com of telefonisch 078- 6124137 of 078- 6122597

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.