Specifieke getuige gezocht van aanrijding Zwijndrecht

04 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Specifieke getuige gezocht van aanrijding Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Op de H.A. Lorentzstraat kregen een fietsend meisje en een automobilist een aanrijding op donderdagmiddag rond 15:45 uur. Een man met een witte auto heeft het ongeval mogelijk zien gebeuren en daarom is de politie naar hem op zoek.

Het meisje, van 12 jaar oud uit Zwijdrecht, en een 54-jarige automobiliste uit dezelfde plaats kregen bij de kruising met de Dirck Uytenboogaertstraat een aanrijding toen het meisje overstak op haar fiets. Ze raakte gewond en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De 54-jarige bestuurster heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en is op zoek naar een specifieke getuige. Het gaat om een getinte man van rond de 40 jaar oud met een witte auto. De politie vermoedt dat de man het ongeval heeft zien gebeuren, maar hij was reeds vertrokken voordat agenten een getuigenverklaring van hem konden opnemen. Bent u of kent u deze man? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook als u zelf getuige bent geweest kunt u via dit nummer contact opnemen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.