Bart Deurloo acteert op Wereldniveau

07 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Bart Deurloo acteert op Wereldniveau

ZWIJNDRECHT - Bart Deurloo, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, heeft bij de Wereldkampioen-schappen  turnen in Antwerpen een schitterende prestatie geleverd.

Nadat hij zich met een totaalscore van 85,365 pnt. als zeventiende onder de vierentwintig beste turners voor de all-around titelstrijd had geplaatst bond hij donderdag met veel zelfvertrouwen de strijd aan met het mondiale geweld.

De start van de tweeëntwintig jarige O & O-er op het onderdeel ringen was niet geheel vlekkeloos en eindigde met een val. De 13,366 pnt. was niet een score waar hij tevreden mee was.  Hoewel zijn sprong  (14,233 pnt.) niet optimaal was  zette hij hierbij zijn herstel in. Met een keurige oefening op de brug (14,166 pnt.) zat Bart weer helemaal in zijn wedstrijdritme. Met zijn subliem optreden aan het rek liet hij vervolgens zien dat hij met 15,466 pnt. op dit onderdeel tot de wereldtop behoort. Ook zijn vloeroefening met een waardering van 14,800 ging hem goed af. Hij completeerde zijn titelstrijd met 13,700 pnt. op voltige.

Met een eindscore van 85,731 verbeterde Bart zijn puntentotaal van de kwalificatiewedstrijd en klom daarmee op naar een veertiende  plaats in de eindrangschikking. Een prestatie van wereldniveau!!!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.