Peuterspeelgroep Heerjansdam vanaf november extra open

11 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Peuterspeelgroep Heerjansdam vanaf november extra open

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - De peuterspeelgroep aan de Sportlaan 6 (RaJuBiBos) in Heerjansdam is vanaf 1 november 2013 vijf ochtenden per week open. Er is zoveel animo voor de peuterspeelgroep dat Yes! Kinderopvang heeft besloten om de deuren van de peuterspeelgroep nog een extra ochtend te openen. 

Stimuleren van de ontwikkeling
Kinderen van twee tot vier jaar bezoeken drie uurtjes per ochtend de peuterspeelgroep. De kinderen spelen buiten en binnen, doen kringactiviteiten en vermaken zich met knutselen, bouwen, puzzelen, zingen en luisteren naar verhaaltjes. De speciaal daarvoor opgeleide pedagogisch medewerkers en de uitdagende ruimte en materialen stimuleren de kinderen in hun ontwikkeling. We gebruiken op de peuterspeelgroep de erkende methode Puk & Ko. Daarnaast dagen de kinderen elkaar uit om zich steeds weer verder te ontwikkelen. Ongemerkt en spelenderwijs stomen we de kinderen klaar voor de stap naar de basisschool.  

Natuurtuin
De peuterspeelgroep in Heerjansdam maakt onderdeel uit van het kindcentrum RaJuBiBos en heeft een geweldige natuurtuin! Lekker buiten voorlezen of spelen in de wilgentunnel! De kinderen genieten met volle teugen van deze heerlijke tuin waar ze ook zelf een moestuintje bijhouden.

Met en zonder kinderopvangtoeslag
De peuterspeelgroepen van Yes! Kinderopvang vallen onder de wet Kinderopvang. Dat betekent dat ouders kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst hiervoor kunnen aanvragen. Onder de wet kinderopvang kiezen ouders zelf het aantal ochtenden per week; minimaal twee, maximaal vijf. Voor ouders die volgens de wet geen recht hebben op kinderopvangtoeslag, hebben we een beperkt aantal subsidieplaatsen. De subsidieplaatsen zijn altijd twee ochtenden per week.  

Meer informatie
Yes! Kinderopvang heeft peuterspeelgroepen in Zwijndrecht (ook Engels en Christelijk), Ridderkerk (Christelijk), Hendrik-Ido-Ambacht (Christelijk) en Heerjansdam. Kijk voor meer informatie op www.yeskinderopvang.nl. Daar kunt u ook uw kindje aanmelden voor één van de peuterspeelgroepen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.