Gemeente Zwijndrecht op zoek naar ZwerfAfvalPakkers

22 oktober 2013 door Ad van Herk
Gemeente Zwijndrecht op zoek naar ZwerfAfvalPakkers

ZWIJNDRECHT - Woont er bij u ook zo iemand in de buurt? Iemand die er telkens weer voor zorgt dat de stoep, of zelfs de hele straat, vrij is van zwerfaval?  Die persoon die er vrijwillig voor zorgt dat het park, het sportveld of het schoolplein er weer tiptop uitziet? Deze mensen, de ZwerfAfvalPakkers, verdienen het om eens goed in het zonnetje gezet te worden!

ZAP-award
Gemeente Zwijndrecht organiseert dit jaar wederom de jaarlijkse uitreiking van de ZAP-award. (ZAP staat voor ZwerfAfvalPakker) Dit is hét moment om de mensen die vrijwillig zwerfafval opruimen in het zonnetje te zetten. Kent u zo’n ZwerfAfvalPakker? Nomineer deze persoon dan voor een ZAP-award. Voor de genomineerden wordt op woensdagmiddag 27 november een feestelijke bijeenkomst georganiseerd. De ZAP-award wordt door wethouder Henk Mirck (wethouder Duurzaamheid) bij de genomineerden opgespeld.
 
Tot afgelopen jaar behoorde de uitreiking van de ZAP-awards tot Nederland Schoon en werd de actie landelijk door verschillende gemeentes georganiseerd. Officieel bestaat de award dan ook niet meer maar is vervangen door de actie Supporter van Schoon. De gemeente Zwijndrecht wil graag toch nog eenmaal onder deze noemer actieve en betrokken burgers in het zonnetje zetten.
 
Aanmelden en informatie
Genomineerden kunnen tot en met 13 november 2013 aangemeld worden bij de gemeente Zwijndrecht via c.noordermeer@zwijndrecht.nl of telefonisch via (078) 770 3674. Graag de aanmelding versturen onder vermelding van de naam en het adres van de genomineerde ZAP’per en een korte motivatie waarom die persoon de nominatie verdient.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.