Naomi Visser haalt vijfde plaats bij toestelfinales in het Belgische Melsele

28 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Naomi Visser haalt vijfde plaats bij toestelfinales in het Belgische Melsele

ZWIJNDRECHT - In het voorbije weekend hebben zowel meisjes als jongens van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O deelgenomen aan de in het Belgische Melsele gehouden Wase Gymcup, een groot internationaal toernooi.

De jongens Sjoer van Veldhuizen en Bradley Noordzij, beiden 13 jaar, waren opgesteld in het nationale jeugdteam. In het ploegenklassement eindigden zij met hun team met 207,70 punten op een verdienstelijke vijfde plaats.  In het individuele klassement turnde Bradley zich naar de achtste plaats . Zijn totaal score kwam uit op 66,500 pnt.  Sjoerd noteerde een twaalfde plaats met 61,200 pnt.

De meisjes Naomi Visser, Bridget Hogeweg, Desiree Storm en Catlin de Graaf bonden onder het vaandel van O & O de strijd aan. Voor hen was het hun eerste internationale ervaring die zij met verve doorstonden. Uit hun optredens bleek dat zij zich al goed konden meten met het aanwezige internationale geweld. Als ploeg eindigden zij met 119,830 pnt. op de elfde plaats.

Naomi wist op het onderdeel sprong zelfs door te dringen tot de toestelfinale. In de toestelfinale kwam zij met een fraaie score van 12,650 als vijfde uit de strijd.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.