Hand- en korfbalclinics sv Conventus in de herfstvakantie een groot succes

28 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Hand- en korfbalclinics sv Conventus in de herfstvakantie een groot succes

ZWIJNDRECHT - Gedurende de afgelopen herfstvakantie hebben Zwijndrechtse kinderen van de basis- en middelbare school kennis kunnen maken met de sporten van sv Conventus: Hand- en korfbal. De naast het Develsteincollege gelegen sportvereniging organiseerde in samenwerking met de Toppies verschillende clinics.

Gedurende de vrije week wisten veel kinderen het sportcomplex van Conventus te vinden, mede dankzij de voor oktober prachtige weersomstandigheden. Onder leiding van enthousiaste jeugdleden van de sportvereniging zelf werden er verschillende clinics gegeven, waarin de kinderen de beginselen van Conventus’ beide sporten leerden kennen.

Speciaal voor de deelnemende kinderen en andere geïnteresseerden heeft sv Conventus een speciale aanbieding om kennis te maken met de vereniging en hand- of korfbalsport: Iedereen mag een keer gratis mee komen trainen in de zaal, waarna je drie maanden kunt sporten voor slechts 10,- euro! Voor meer informatie, zie www.svconventus.nl of kijk op de Facebookpagina van de club.
 
Fotografie: Linda Dijk / sv Conventus

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.