Druk bezochte Kunstfair bij Motel Ara

28 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Druk bezochte Kunstfair bij Motel Ara

ZWIJNDRECHT - Afgelopen weekend, van zondag 27 oktober tot en met maandag 28 oktober, iedere dag van 10:00 tot 18:00 uur was er een prachtige kunst tentoonstelling bij Hotel Ara  aan de Veerweg in Zwijndrecht..

Liefhebbers van zee en van schepen konden hier hun hart ophalen. De maritime artiesten Frans Romeijnsen en Hans Breeman zijn de deelnemers aan deze expositie.

Hoewel het slecht weer was werd deze kunstfair bij dit motel van 'van der Valk' zeer druk bezocht door menig kunstliefhebber.

Al direct bij aankomst was dat duidelijk te merken, want het was al aanschuiven om een parkeerplekje te vinden, maar eenmaal binnen op de kunstfair zelf,  was het een gezellige drukte en werd er vol op genoten van wat de deelnemende kunstenaars voor het publiek in petto hadden.


Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.