Succesvolle opvang nu ook op kinderdagverblijf Grote Beerstraat

01 november 2013 door Hennie van der Zouw
Succesvolle opvang nu ook op kinderdagverblijf Grote Beerstraat

ZWIJNDRECHT / HENDREK-IDO-AMBACHT - Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen nu ook op kinderdagverblijf Grote Beerstraat gebruikmaken van de succesvolle opvangmogelijkheden ‘Altijd welkom’ en ‘Vrije keus’. Yes! Kinderopvang verenigt het beste voor kinderen met het beste voor ouders, opa’s en oma’s en laat hiermee een eigentijdse kijk op kinderopvang zien.

‘Altijd welkom’, ook als opa en oma even niet kunnen … 
Om kinderopvang betaalbaar te houden, kiezen ouders er vaak voor om hun kroost iedere week een, twee of meer dagen bij opa en oma onder te brengen als papa en mama moeten werken. Dat lijkt heel praktisch, maar blijkt op den duur soms best lastig te zijn. Het kan zomaar gebeuren dat opa of oma ineens naar het ziekenhuis moet, of dat opa en oma een dringende afspraak hebben op hun vaste oppasdag, of dat ze graag een paar weken op vakantie willen. ‘Altijd welkom’ is de ideale oplossing! De kinderen zijn dan vijf dagen per week van 07:00 tot 18:30 uur, 52 weken per jaar, van harte welkom op het kinderdagverblijf, terwijl ouders maar drie dagen per week slechts € 6,46 per uur betalen, inclusief luiers en (fles)voeding! Doorgeven wanneer de kinderen komen is niet nodig; brengen en halen is altijd mogelijk en er is altijd een vertrouwd opvangplekje beschikbaar. Niet alleen handig voor opa en oma, maar ook voor ouders die weleens met hun handen in het haar zitten, omdat ze een afspraak hebben, een boodschap moeten doen of plotseling extra moeten werken. Voorkom stress en kies voor de continuïteit, veiligheid en geborgenheid van het vertrouwde opvangplekje.

‘Vrije keus’, want wie heeft niet een paar weken per jaar vakantie …
Iedere werkende ouder heeft wel een paar weken per jaar vakantie. Vaak betalen ouders dan wel voor het kinderdagverblijf, terwijl de kinderen niet komen. Met ‘Vrije keus’ kiezen ouders zelf in welke weken ze opvang nodig hebben (minimaal 40 per jaar) en betalen ze niet voor de vakantieweken. Ook het aantal uren per dag bepalen ze zelf (vanaf 7 uur) en de begintijd (7, 8, 9, 10 of 11 uur). ‘Vrije keus’ is de meest voordelige opvangkeus. De uurprijs is namelijk gelijk aan het Belastingplafond (€ 6,46) waardoor ouders over het volledige tarief de kinderopvangtoeslag kunnen aanvragen. Bovendien is ‘Vrije keus’ inclusief luiers, (fles)voeding en vier keer kosteloos ruilen per jaar. Ondanks dat ouders veelal goedkoper uit zijn, genieten de kinderen toch van de optimale kwaliteit waar Yes! voor staat.

Locaties en gratis inschrijven
‘Altijd welkom’ en ‘Vrije keus’ was al mogelijk op de kinderdagverblijven Sportlaan/RaJuBiBos Heerjansdam, Witte de Withstraat/Oase Hendrik-Ido-Ambacht en De Were Zwijndrecht. Wegens groot succes heeft Yes! Kinderopvang per 1 november 2013 kinderdagverblijf Grote Beerstraat Zwijndrecht hieraan toegevoegd. Kijk voor meer informatie op www.yeskinderopvang.nl. Inschrijven verplicht ouders tot niets; het is gratis en annuleren tot de opvang start is eveneens kosteloos. Yes! Kinderopvang verzorgt graag geheel vrijblijvend een offerte op maat!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.