PvdA trapt af voor gemeenteraadsverkiezingen

21 december 2009
PvdA trapt af voor gemeenteraadsverkiezingen

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 19 december is een aantal PvdA'ers uit Dordrecht en Zwijndrecht naar Rotterdam gegaan voor een bijeenkomst van het Gewest Zuid-Holland. Het ging om de aftrap voor de gemeenteraadsverkiezingen. Staatssecreataris Jetta Klijnsma vertelde over het staatssecretaris zijn na wethouder te
zijn geweest, over goede sociale voorzieningen. Dominique Schreier (lijsttrekker Rotterdam) beschreef de campagne in Rotterdam, waar Leefbaar momenteel de tweede grote partij is na de PvdA. Zij gaan 5 dagen per week campagne voeren in de wijken.

Foto v.l.n.r.: Miranda de Vries (wethouder Zwijndrecht), Jetta Klijnsma, Jacqueline vd Bergh (PvdA Dordrecht), Peter Puik.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.