PvdA Zwijndrecht trotseert de kou

11 januari 2010
PvdA Zwijndrecht trotseert de kou

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse PvdA-raadleden met wethouder De Vries trotseerde zaterdag 9 januari het zeer koude weer. Zij trok met een team door het winkelcentrum Kort Ambacht en de achterliggende straten.

Het was te koud om de bewoners aan de deur te interviewen, maar op straat hadden de mensen toch wel even de tijd om te vertellen dat zij in een fijne wijk wonen.

Dat wil niet zeggen dat er ongetwijfeld ook problemen zich voordoen, waar de PvdA ook naar wilde luisteren. De komende zaterdagen gaan ze in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen veel op pad en ziet u ze in allerlei buurten van Zwijndrecht.

 Meer informatie: www.zwijndrecht.pvda.nl

 Foto: Jan de Koster
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.