PvdA Zwijndrecht komt met eigen 'Ideeënfabriek'

26 april 2013

ZWIJNDRECHT - De Partij van de Arbeid (PvdA) in Zwijndrecht komt vanaf het voorjaar van 2013 met een nieuw idee. Dit onder het motto: In tijden van crisis moet je de grenzen durven verleggen.

De fractie komt met de zogeheten 'Ideeënfabriek'. De Ideeënfabriek is de plek waar de PvdA alle burgers, verenigingen, bedrijven en het maatschappelijk middenveld uitnodigt om met voorstellen te komen, die we in de Ideeënfabriek willen uitwerken. "Een fabriek waar we een product willen maken, samen met u. Een fabriek die maar één doel heeft: Zwijndrecht een unieke en fijne gemeente te laten blijven", aldus de fractie.

"We starten de fabriek ook omdat  we daarmee onze lokale PvdA inzet willen verbeteren. Dat begint wat ons betreft met heel goed luisteren. Onze PvdA oren hebben wel een politieke kleur; als PvdA staan wij voor een sterk en sociaal Zwijndrecht."

Voor reacties is de secretaris van de PvdA beschikbaar via zijn mailadres: aveth@chello.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.