Nieuwe shirtsponsor sv Conventus korfbal E-jeugd

04 november 2013 door Hennie van der Zouw
Nieuwe shirtsponsor sv Conventus korfbal E-jeugd

ZWIJNDRECHT - Accountantsbureau en belastingadviseurs Niehof van der Meulen heeft zijn goede relatie met sv Conventus uitgebreid door ook het E1 korfbalteam van de Zwijndrechtse vereniging te sponsoren. Na al meerdere teams te hebben voorzien van sponsorkleding, verschijnt het E1-team vanaf de zaalcompetitie ook met een nieuw tenue op het veld.

De zaalcompetitie begint voor het jeugdteam van Conventus op 9 november, wanneer het een thuiswedstrijd speelt tegen het uit ’s-Gravendeel afkomstige ADO.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.