Open Atelierroute komend weekend door Zwijndrecht en Heerjansdam

07 november 2013 door Hennie van der Zouw
Open Atelierroute komend weekend door Zwijndrecht en Heerjansdam

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - De Open Atelierroute is zaterdag 9 en zondag 10 november in Zwijndrecht en Heerjansdam. Ruim 21 locaties en 25 kunstenaars doen mee. Kom ook kijken in de keuken van de kunstenaars. De Open Atelierroute is op beide dagen van 11.00 uur tot 16.00 uur.

“Ongetwijfeld ontstaan er leuke gesprekken en ontdekken bezoekers iets dat hen aanspreekt of beroert”, vertelt Marjan van den Breugel uit Zwijndrecht, die het evenement met Cees Hoogvliet organiseert.

“De grote diversiteti van de tentoongestelde kunst nodigt absoluut uit tot een bezoek.” Extra interessant is dat de vrienden van het Beeldenpark zondag 10 november om 11.30 uur en om 14.00 uur rondleidingen door het park verzorgen.

Het startpunt voor de rondleidingen is Brassierie Zomerlust. In Heerjansdam nemen plaatselijke kunstenaars maar ook Bergarde Galerie deel aan de atelierroute.

In Bergarde Galerie exposeren naast beroemde kunstenaars ook Geke Wilschut met schilderijen en Fleur Kooiman met fotografie. Organisator Cees Hoogvliet: “Stap gerust binnen in deze gerenommeerde galerie.”

Bij de deelnemende kunstenaars is voor €2,50 een informatieboekje over de Open Atelierroute verkrijgbaar, inclusief consumptiebon voor twee personen voor een drankje bij Atelier Marjan van Breugel op de Officiersvliet 31 in Zwijndrecht. Uitgebreide informatie met alle deelnemers staat op www.facebook.com/atelierroute. Marjan van Breugel en Cees Hoogvliet organiseren de Open Atelierroute: kunst kijken op ruim 21 locaties bij 25 verschillende kunstenaars. Foto: Eline Lohman.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.