Wethouder Henk Mirck opent de Molenweg na uitvoerige renovatie

11 november 2013 door Hennie van der Zouw
Wethouder Henk Mirck opent de Molenweg na uitvoerige renovatie

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Afgelopen vrijdag 8 november opende wethouder Henk Mirck de Molenweg in Heerjansdam. De Molenweg werd begin oktober afgesloten zodat aannemer KWS kon starten met de noodzakelijke werkzaamheden.
 
Een ingrijpende klus waarbij in korte tijd veel moest gebeuren. Een goede bereikbaarheid en minimale overlast voor de omgeving stonden centraal voor de uitvoering. Tussen het zwembad en de ijsbaan is de rijbaan voorzien van nieuw asfalt. Vanaf de ijsbaan richting het dorp wordt de maximale snelheid verlaagd naar 30 km/uur. Hiervoor zijn maatregelen getroffen op de rijbaan. Ook het naastgelegen fietspad is geasfalteerd. Het fietspad is op veel verzoek uit het dorp doorgetrokken naar de Heer Jansstraat.

Opening vrijdag 8 november
De opening vond plaats om 12.15 uur op de Molenweg. Wethouder Mirck zette de bouwvakkers in het zonnetje, werkte even mee, en nam plaats achter het stuur van een veegzuigwagen om zo de weg weer officieel open te stellen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.