Sv Conventus bedankt ex-handbalcoach Hans van der Wiel

11 november 2013 door Hennie van der Zouw
Sv Conventus bedankt ex-handbalcoach Hans van der Wiel

ZWIJNDRECHT - Vlak voor de eerste zaalwedstrijd op eigen veld heeft sv Conventus voormalig trainer/coach Hans van der Wiel in het zonnetje gezet. Als blijk van waardering voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging overhandigde Jenny Maassen namens de vereniging een cadeau aan Van der Wiel: een trainersnotitiemap, voorzien van het sv Conventus logo!

“Ik had er zelf helemaal niet op gerekend, maar ik vind het erg leuk, het is toch een blijk van waardering,” concludeerde Van der Wiel trots. “Het blijkt toch dat ze me nog niet vergeten zijn, al zorg ik daar zelf ook voor door elke week langs te komen. Ik voel dan ook nog zeker geen afstand met de club, ik blijf een echte ‘Conventusman’ in hart en nieren. Ik had ook nooit verwacht dat ik de club zou verlaten, maar vorig jaar bleek in het veld dat de koek van beide kanten op was. Bij Saturnus heb ik een nieuwe uitdaging gevonden met een gedreven team, waar ik ook erg veel plezier aan beleef.”

Van der Wiel was 12,5 lang actief voor Conventus, waar hij via jeugdteams als trainer/coach wist te groeien. De laatste vier jaar was hij actief als trainer/coach van het eerste herenteam van de club, waarmee hij zelfs tijdens zijn derde jaar promotie naar de hoofdklasse behaalde.

Foto: Hans van der Wiel en Jenny Maassen. Foto-credit: Patrick Straver / sv Conventus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.