Accelerando verzorgt prachtig optreden bij verzorgingstehuis 'De IJsvogel'

12 november 2013 door Hennie van der Zouw
Accelerando verzorgt prachtig optreden bij verzorgingstehuis 'De IJsvogel'

ZWIJNDRECHT - Zaterdagmiddag 9 november was een gezellige dag voor de bewoners van 'De IJsvogel' uit Zwijndrecht (een verzoringshuiszorg van de Swinhove Groep). Twirlteam Accelerando uit Zwijndrecht verzorgde een uur lang optredens.

Zo trad haar C-team op en vele jonge solisten lieten hun show op verplichte muziek en eigen muziek zien. De bewoners genoten enorm en stelden de optredens erg op prijs. Dit was de derde keer dat Twirlteam Accelerando een bezoek bracht bij 'De IJsvogel'. Een optreden waar de meisjes altijd met veel plezier op terugkijken. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.