O&O introduceert Acrogym

12 november 2013 door Hennie van der Zouw
O&O introduceert Acrogym

ZWIJNDRECHT - Bij voldoende belangstelling gaat de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O van start met acrogym.
Acrogym of Acrobatische Gymnastiek is een relatief nieuwe wedstrijdsport in Nederland. Bij deze sporttak draait het vooral om de samenwerking tussen de sporters. Een lang gekoesterde wens gaat hiermee in vervulling

De grootste moeilijkheid voor het opstarten van acrogym was het vinden van een geschikte trainer. Het O & O-bestuur denkt deze gevonden te hebben in de persoon Emil Angelov.

Op het gebied van acrogym heeft Angelov zijn sporen reeds ruimschoots verdiend. Emil heeft in Bulgarije de sportacademie doorlopen. Hij maakte deel uit van het Bulgaarse nationale team en werd wereldkampioen met een vierpersoonsformatie.
Daarna heeft hij het trainersvak opgepakt. In die hoedanigheid coachte hij de Bulgaarse en Belgische nationale selectie. Verder wordt hij regelmatig als jurylid uitgenodigd voor nationale en internationale wedstrijden.

Zij die geïnteresseerd zijn en/of  meer willen weten wat acrogym inhoudt zijn van harte welkom op de workshop die Emil zal geven op zaterdag 16 november aanstaande van 13.00 tot 15.00 uur in het gymlokaal aan de Pr. Bernhardstraat. Hij brengt dan een aantal turnsters mee die een aantal optredens zullen verzorgen.

De lessen zullen voorlopig gegeven worden in het gymlokaal aan de Pr. Bernhardstraat ook op zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur. Mogelijk volgt er een verhuizing naar de O & O-turnhal aan de Uilenvliet wanneer de nieuwe uitbreiding gereed is.

Nadere informatie is te verkrijgen op de website www.o-en-o-zwijndrecht.nl of bij het secretariaat Nel Kortman, telefoon 078-6194230

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.