Training Oranje vrouwen bij ZVV Pelikaan

12 november 2013 door Hennie van der Zouw
Training Oranje vrouwen bij ZVV Pelikaan

ZWIJNDRECHT - In navolging van Jong Oranje en diverse BVO’s mag Pelikaan nu gastheer zijn voor de Oranje dames.

De vierde wedstrijd in de reeks om plaatsing voor het WK van 2015 in Canada tegen Griekenland wordt op 23 november 19:00 uur gespeeld in het Excelsior stadion Woudestein te Rotterdam. 

De trainingen zullen zij afwerken bij ZVV Pelikaan op 18 november om 11:00 en 17:00 uur, dinsdag 19 november om 11:00 en 16:30 uur, donderdag  21 november om 11:00 uur.

Griekenland, de tegenstander van de Oranje dames, zal ook een training afwerken op het kunstgras bij ZVV Pelikaan. Zij zullen op donderdagavond  21 november trainen van 19:00 uur tot 20:30 uur. Voor ZVV Pelikaan een hele eer dat de KNVB weer gekozen heeft voor de accommodatie op Sportpark Bakestein. De trainingen zijn vrij te bezoeken, u moet echter wel achter de boarding plaats nemen. ZVV Pelikaan wenst de Oranje dames heel veel succes in deze wedstrijd voor plaatsing voor het WK in 2015.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.