Drechtstedendinsdag deze keer in Zwijndrecht

05 juni 2013

DRECHTSTEDEN - Drechtstedendinsdag, de maandelijkse regionale overlegdag, is telkens in een andere gemeente. Op dinsdag 11 juni treffen bestuurders en raadsleden van de zes Drechtstedengemeenten elkaar in het gemeentehuis van Zwijndrecht.

Tijdens het avondprogramma zijn er drie openbare carrouselvergaderingen, te weten Bestuur, Sociaal en Fysiek. Hierin wordt informerend of opiniërend over onderwerpen gesproken, als voorbereiding op besluitvorming in de Drechtraad.

Gedurende deze carrouselvergaderingen hebben burgers spreekrecht. Zij mogen, maximaal 5 minuten per persoon en met een maximum van 30 minuten voor alle sprekers samen, het woord voeren over onderwerpen die op de agenda staan. Als het binnen de tijd past, kunnen ze het ook over andere onderwerpen hebben.

Meer info: http://www.zwijndrecht.net/agenda/2013-06-11-1693-drechtstedendinsdag-maandelijkse-overlegdag.html

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.